Foto’s

Koorreis 2016 naar Mechelen, Brugge en Gent (België)

Van 19 t/m 21 oktober 2016 zijn we met projectkoor Con Lode o.l.v. Hugo van der Meij op reis geweest. We hebben gezongen in de Sint Romboutskathedraal in Mechelen, Sint Baafs in Gent en de Magdalenakerk in Brugge. Verder hebben we een bezoek gebracht een de evangelisatiepost van Dick van Luttikhuizen in Gent, een stadswandeling in Gent en een boottocht door Brugge. De reis werd georganiseerd door Beter-Uit.

Zangavond Dirksland 10 juni 2016

Op vrijdag 10 juni 2016 was er een mannenkorenconcert t.b.v. Hospice Calando in de Hervormde Kerk te Dirksland. Aan deze avond werkten mee: Delta Mannenensemble o.l.v. Dinant Struik, mannenkoor De Gouwestem o.l.v. Martin Mans, Rebecca van Zandwijk (viool) en Jan Rozendaal (orgel).
Foto’s: TimPhoto

Kerstzangavond Gorinchem 2e Kerstdag 2015

Op 2e Kerstdag 26 december 2015 was er een kerstzangavond in de Grote Kerk te Gorinchem. Aan deze avond werkten mee: jongerenkoor Cantilena, kinderkoor Asaf, jongerenkoor Loïs, dirigent Peter Wildeman, Joost van Belzen (vleugel), Anton de Raad en Jan Rozendaal (orgel), en diverse instrumentalisten.
Foto’s: André van Manen

CD-opname Zuid-Scharwoude

Op zaterdag 5 december 2015 hebben Hugo van der Meij en Jan Rozendaal twee nieuwe CD’s opgenomen. Eén CD met uitsluitend koraalbewerkingen en improvisaties op orgel en één CD met geestelijke liederen op vleugel en orgel. De CD’s zullen naar verwachting verschijnen in januari 2016.
Foto’s: Willem den Boer.

Koorreis 2015 naar Brussel (B.), Echternach (Lux.) en Trier (Dld.)

Van 21 t/m 23 oktober 2015 zijn we met projectkoor Con Lode o.l.v. Hugo van der Meij op reis geweest. We hebben gezongen in de Kathedraal in Brussel, Basilica in Trier (Dld.) en de Dom in Trier. Daarnaast hebben Hugo en Jan een orgelconcert gegeven in de Abdijkerk van Echternach (Lux.). De reis werd georganiseerd door MCT tours.

Jubileumconcert 12,5 jaar organist

Op zaterdag 20 september 2014 was het jubileumconcert in de Grote Kerk te Gorinchem. Aan deze avond werd door diverse koren en instrumentalisten meegewerkt. Van deze avond is een CD verschenen, zie de CD-pagina.